U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Familiewapen in MozaiekFamiliewapen in MozaiekHet Familiewapen in mozaiek

 

Achtergrond informatie

Werneck is een fijnschilder geboren op 18 november 1955 te Amersfoort. Zijn talent heeft hij geërfd van beide grootvaders. In zijn jeugd tekende hij veel en heeft het geluk gehad, dat hij goede leraren op de middelbare school de Amersfoortse Berg heeft gehad in de personen Hagenaars en Otten. Zijn creatieve geest is verder ontwikkeld met dank aan Mia Wittop Koning ( Mia Wittop Koning | Facebook ), docente op de Amersfoortse Berg. Het schilderen heeft hij op latere leeftijd ontdekt. Werneck heeft verschillende workshops en lessen gevolgd bij gerenormeerde docenten zoals, Pieter Keune ( pieter keune | LinkedIn ), Coraline Bäcker ( Coraline.nl: Kunstenares, schilderijen, Eemnes ) en Ruth Jütte ( Atelier Ruth Jütte - Facebook )

Werneck is sinds september 2016 cursist technisch tekenen en schilderen (oude meesters) op de Vrije Kunst Academie te Nunspeet. Zijn docent is professor in fine arts Serob Darbinian. www.darbinian.com

Werneck is 22 mei 2019 geslaagd voor zijn opleiding in Academisch Tekenen en Schilderen aan de Vrije Academie te Nunspeet. Hij is afgestudeerd in de stijl van Nederlands Realistisch Impressionisme, thema "de Polder in Hoogland West". Tevens is zijn scriptie opgenomen in Gemeente Archief Eemland.

Inmiddels gaat hij door voor Master opleiding (2 jaar), specialisatie Nederlands Impressionisme. 

Werneck werkt uitsluitend met producten van Artists kwaliteit.

Background

Werneck is a painter with an eye for detail. Born on the 18th of november 1955 in Amersfoort. He has his talent inherited from both grand fathers. At school he was lucky with his teachers in art. Several years ago he started with painting and followed workshops and lessons by verious teachers in art.

Werneck works only with products from Artists quality.